Actie 2014

RAV (Regionale Ambulance Voorziening)

De ambulancezorg vormt een belangrijke schakel in het systeem van de spoedeisende en niet spoedeisende hulpverlening. Indien er kinderen bij betrokken zijn, heeft de ambulancezorg, een afleiding aan boord, in de vorm van een teddybeer. De schenking van Brimata zal worden besteedt om de ‘Good Bears’ aan te vullen. De cheque werd overhandigd in het nieuwe onderkomen van de ambulancezorg op IJsseloord.
De zogeheten Good Bear is een lichtbruine teddybeer met donkere ogen en een vrolijke strik. De knuffel maakt kinderen rustiger en geeft een beetje troost. Het ambulancepersoneel kan daardoor makkelijker doen wat nodig is. Het idee voor de Good Bear is ontstaan in Amerika. Sinds 1992 wordt er ook in Nederland met de knuffelbeer gewerkt.

Website: www.hvdgm.nl

 

“Muziekvereniging Volharding” te Huissen

De enthousiaste jeugd van de slagwerkgroep van Volharding Huissen heeft een nieuwe aanwinst bij. Een 18-tal buizen, vormen de buisklokken, die kon worden aangeschaft doordat een aantal buizen werden ‘geadopteerd’ en ook door de donatie van Brimata.
Wilt u het instrument beluisteren, kan dit bij het jaarlijkse concert wat wordt gegeven door de slagwerkgroep. Kijk hiervoor op  onderstaande site.

De (jeugd)slagwerkgroep repeteert iedere donderdagavond van 17.00 tot 22.00 uur onder leiding van Melvin Puijn.

Website: http://www.volhardinghuissen.nl/orkesten/slagwerkgroep/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.