Actie 2010

De opbrengst van de Sinterklaasactie van 2010 is aan een tweetal goede doelen geschonken. Het betreft hier:

– “Stichting Jaimy van Boxel” te Arnhem;

– “Scouting Sint Jorisgroep” te Westervoort.

 

Stichting Jaimy van Boxel

Jaimy van Boxel was in 2001 9 jaar, toen hij stierf aan de gevolgen van non hodgkin lymfoom kanker. Het viel Jaimy op, hoe weinig speelgoed er beschikbaar was voor hem en zijn medepatiëntjes. Met name voor de kinderen die in het ziekenhuis noodgedwongen verblijven in een box, een soort steriele ruimte, was er weinig voorhanden. Dagelijks verzamelde hij daarom speelgoed, zodat er voor ieder kind op elk moment steeds iets anders te spelen was. Drie maanden na zijn overlijden werd de stichting opgericht. Sindsdien voorziet de Stichting voorziet de vijf kinder-oncologische centra in Nederland van geld en goederen, in het bijzonder speelgoed, om het verblijf voor de patiëntjes wat minder zwaar te maken.

De schenking zal besteed worden aan het wensenlijst van de kinderoncologie van het UMC St. Radboud in Nijmegen.

Website: www.stichtingjaimy.nl

Sint Jorisgroep Westervoort

De Sint Jorisgroep van Scouting Nederland bestaat uit Welpen, Scouts en Explorers en komen op zaterdag bijeen. In het onderkomen, aan de Noordelijke Parallel weg te Westervoort, langs het spoordijk heeft elke groep zijn eigen lokaal, echter zijn de leden vaker buiten te vinden!

De scouts zijn driftig op zoek naar een onderkomen. De schenking zal mede gebruikt worden voor de inrichting het toekomstige onderkomen.

Als blijk van waardering en dank hadden de alle scouts een tekening en/of knutselwerkje gemaakt, welke bij de overhandiging van de cheque werden overhandigd aan de bestedingscommissie van Brimata.

Website: http://sites.google.com/site/stjorisgroep/

14 thoughts on "Actie 2010"

  1. Yeni olan Web siteleriniz için kullanıcıları sitenize çekmek için Seo Hizmeti alabilirsiniz. Seo Hizmeti ile arama motorlarının en üst sıralarına yerleşebilirsiniz. İletişime geçmek için hemen linke tıklayın! Webeemo

  2. This was a really interesting read, thanks for sharing! I learned a lot from your perspective and I can’t wait to share it with others.

  3. En kaliteli ve en güvenilir bir şekilde su arıtma ürünlerimiz ile sizlere hizmet vermeye ve bu bağlamda da adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Su arıtma servisi olarak teknolojiye entegre edilmiş ürünlerimiz konforlu bir şekilde su içme keyfi yaşamanızı sağlayacak ve aynı zamanda sağlıkta vaat edecektir. Siz de bu konuda rahat bir şekilde bizden alışveriş yapabilirsiniz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *