Actie 2022

Softshelljassen voor Slagwerkgroep Volharding (Huissen).

Brimata besteedt ieder jaar de opbrengst van de Sinterklaasactie aan meerdere goede doelen, deze goede doelen worden door leden van de vereniging voorgedragen. Vanuit de sinterklaasactie van 2022 heeft afgelopen donderdag (21 september) Slagwerkgroep Volharding een cheque van € 1.000,00 ontvangen.
Aanleiding voor het verzoek tot sponsoring was de aanschaf van softshelljassen. Deze jassen dragen bij aan de herkenbaarheid van de leden van de slagwerkgroep bij evenementen maar ook als warme kleding bij buitenoptredens.
Deze jassen zijn inmiddels door Volharding aangeschaft (zoals op de foto blijkt). Het was de bedoeling dat de jassen voor de eerste keer gedragen werden tijdens het jaarlijkse Vleiskeuren in Huissen.
Helaas is dit evenement door weersomstandigheden niet doorgegaan. Brimata heeft de cheque aan Nick Verburgt (bestuurslid namens de slagwerkgroep) daarom in het repetitielokaal overhandigd.
De leden waren zeer verrast met de nieuwe jassen maar ook door de royale bijdrage in de aanschafwaarde van de jassen vanuit Brimata.