Actie 2007

De Klup Huissen en Arnhem

De opbrengst van de Sinterklaasactie in 2007 is opgesplitst en naar twee en ging naar zowel “De Klup” uit Over-Betuwe als “De Klup” in Arnhem. Begin april 2008 is aan beide Klups een cheque overhandigd.

De Klup Over-Betuwe
In 1976 opgericht op initiatief van een aantal ouders en is net als De Klup uit Arnhem een stichting die zich als doel gesteld heeft, bij te dragen aan het maatschappelijk leven van verstandelijk gehandicapten. Zij doet dit door samen met hen een deel van hun vrije tijd op een prettige en zinvolle manier door te brengen. Op de wekelijkse soosavond kunnen leden van ‘De Klup’ deelnemen aan verschillende activiteiten, die onder leiding staan van een team ervaren vrijwilligers.

Voorzitter Paul Benders nam de cheque in ontvangst.
De besteding van het geschonken bedrag zal worden besteedt aan nieuwe gezelschapsspelen, welke aan vervanging toe waren.

Onder andere zal een nieuwe sjoelbak en een dartbord aangeschaft worden, daarnaast ook nog een aantal tafelspelen zoals bijv. mens-erger-je-niet.

Een aantal leden en vrijwilligers van De Klup Over-Betuwe gaan dit jaar mee op meivakantie met De Klup uit Arnhem

Website: www.de-klup.nl

 

De Klup Arnhem
Voorzitter Bram Reichwein nam namens De Klup Arnhem de cheque in ontvangst.

Dit jaar gaat De Klup Arnhem in mei op vakantie naar een vakantiecentrum in Everdsoord nabij Sevenum in Noord Limburg, waar ze o.a. in 2005 ook zijn geweest.
Om alle spullen te vervoeren zal een bus gehuurd worden. De besteding van het geschonken bedrag zal hieraan besteedt worden.

Website: www.de-klup.info

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *