Bedrijfsbezoek

Brimata organiseert/verzorgd al jarenlang de intocht in Westervoort. Dit heeft ons een schat aan ervaring gebracht met het organiseren van grotere evenementen.

Ook kunt u Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen in uw winkel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een schoentje-zet-actie of een actie waarbij de kinderen met Sint en Piet in uw winkel op de foto gezet kunnen worden.

Nodigt u ons uit in uw winkelstraat/winkelcentrum kunnen wij bijvoorbeeld een wandeling maken door uw winkelstraat/centrum waarbij wij alle deelnemende winkeliers bezoeken.

U begrijpt dat er vele mogelijkheden zijn voor een leuk bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Daarom bespreekt de secretaris van de Sint eerst met u uw wensen. Daarna stellen wij u vooraf een op maat gemaakt programma en prijs voor.

Indien u interesse of gewoon een vraag heeft kunt u een email sturen naar info@sinterklaasbestellen.nl of ons contactformulier gebruiken. Wij zijn ook tijdens kantooruren bereikbaar op nummer 0616532133 (dit nummer is alleen bedoeld voor bedrijven/verenigingen/scholen). Voor huisbezoeken zie het telefoonnummer onderaan onze website. Wij streven ernaar om binnen 2 dagen contact met u op te nemen!