Bestellen

Corona crisis

Al bijna 75 jaar verzorgt vereniging Brimata traditiegetrouw het Sint Nicolaasfeest. Ook dit jaar zouden we graag de Sint een bezoek laten brengen aan degenen, die dat wensen.

Maar het jaar 2020 is een jaar, die de meesten graag zouden willen vergeten. Het jaar waar we met z’n allen kennis maken met Covid-19/ Corona. Corona waar we tot op de dag van vandaag nog steeds dagelijks en overal mee geconfronteerd worden. Dat treft ook de organisatie rondom Sint.

We hebben even gewacht met de berichtgeving en het nemen van een besluit. Maar na de persconferentie van 1 september jl moeten we helaas vaststellen dat het met de huidige regelgeving nog niet mogelijk is om een Sinterklaasbezoek te organiseren.

Belangrijk is dat we er met elkaar ervoor zorgen dat Corona zo min mogelijk verspreid wordt. Daarom kunnen wij niet anders dan deze beslissing nemen. Let op elkaar en blijf gezond!

Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie en dat u ons volgend jaar weer wilt ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Vereniging Brimata

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt Sinterklaas bestellen als u woont in:  Arnhem, Velp, Oosterbeek, Huissen, Elst, Westervoort, Duiven, Loo of Bemmel.

Regio 1
Arnhem Noord/Centrum (stad, Lombok, Heijenoord, Burgermeesterwijk, Gulden Bodem, Sterrenburg, Hoogkamp, Klarendal, Angerenstein, Geitenkamp, Alteveer, Cranevelt, St. Marten, Sonsbeekkwartier, Vogelwijk
Oosterbeek of Velp

Regio 2
Arnhem Oost  ( ‘t Broek, Presikhaaf 1,2 of 3, Spijkerkwartier, Molenbeke, Plattenburg, Elsweide, IJsseloord)
Westervoort, Duiven of Loo

Regio 3
Arnhem Zuid 1 ( Eimersweide, ‘t Duifje, Immerloo, Malburgen Oost, Vredenburg, Overmaat, Kronenburg, Rijkerswoerd)
Huissen of Bemmel

Regio 4
Arnhem Zuid 2 ( Elden, Elderveld, Elderhof, De Laar Oost/West, Malburgen West, Schuitgraaf)
Elst of Driel

Heeft u uw wijk niet gevonden in bovenstaande regio’s, neem dan telefonisch contact op via: 0625508109